طرز تهیه کباب حونی

کباب حونی , طرز تهیه کباب حونی , دستور پخت کباب حونی , کباب حونی فیله مرغ و گوسفندی

کباب حونی یکی از انواع کباب های مجلسی و پرطرفدار ایرانی است. این کباب خوشمزه هم مانند کباب بختیاری از مخلوط گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود. این کباب مخصوص را می توانید برای مجالس خاص خود تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب حونی با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم کباب حونی
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش  ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و انواع ادویه به میزان کافی
سیخ چوبی به میزان کافی

دستور پخت کباب حونی

ابتدا فیله مرغ را به صورت جداگانه در یک کاسه مناسب می ریزیم سپس نیمی از مواد ( روغن زیتون ، زعفران ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه و پیاز ) را به کاسه حاوی فیله مرغ اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.

در ادامه فیله گوسفندی را هم به همین ترتیب در باقیمانده مواد قرار می دهیم و مانند فیله مرغ ۲ ساعت استراحت می دهیم تا طعم دار شود.و

پس از گذشت این زمان پس از خارج کردن فیله ها از مواد ، فیله مرغ را با فیله گوشت روی هم گذاشته ، مقداری با استیک کوب یا پشت کارد کوبیده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حونی پیچیده به سیخ چوبی می‌‌زنیم.

پس از اینکه تمام فیله ها را سیخ کردیم مقداری روغن مایع داخل یک تابه چدنی ریخته و کباب ها را داخل تابه می چینیم تا با حرارت ملایم سرخ شوند. گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف می کنیم و داخل تابه سرخ می‌‌کنیم. کباب حونی با حرارت ملایم باید آماده گردد تا مغز پخت شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Vivian موکب چهارده معصوم(ع) فرحان beaury طلوع دوباره دستگاه چاپ بنر Ryan آهن سازه ، انواع محصولات حفاظ و کرکره جک برقی پمپ بنزین و مجتمع خدماتی هدایی