کباب حونی یکی از انواع کباب های مجلسی و پرطرفدار ایرانی است. این کباب خوشمزه هم مانند کباب بختیاری از مخلوط گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود. این کباب مخصوص را می توانید برای مجالس خاص خود تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب حونی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب حونی | |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
فیله گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و انواع ادویه | به میزان کافی |
سیخ چوبی | به میزان کافی |
ابتدا فیله مرغ را به صورت جداگانه در یک کاسه مناسب می ریزیم سپس نیمی از مواد ( روغن زیتون ، زعفران ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه و پیاز ) را به کاسه حاوی فیله مرغ اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
در ادامه فیله گوسفندی را هم به همین ترتیب در باقیمانده مواد قرار می دهیم و مانند فیله مرغ ۲ ساعت استراحت می دهیم تا طعم دار شود.و
پس از گذشت این زمان پس از خارج کردن فیله ها از مواد ، فیله مرغ را با فیله گوشت روی هم گذاشته ، مقداری با استیک کوب یا پشت کارد کوبیده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حونی پیچیده به سیخ چوبی میزنیم.
پس از اینکه تمام فیله ها را سیخ کردیم مقداری روغن مایع داخل یک تابه چدنی ریخته و کباب ها را داخل تابه می چینیم تا با حرارت ملایم سرخ شوند. گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف می کنیم و داخل تابه سرخ میکنیم. کباب حونی با حرارت ملایم باید آماده گردد تا مغز پخت شود.
درباره این سایت